Så skete det, som mange har ventet på.

Nu åbner vi officielt!

Vi har knoklet i 2-3 uger for at optimere udvikle og strikke noget sammen som vi synes kunne være spændende.
Det betyder at vi i dag står med noget af en action packed by klar.

Vi åbner ballet med en langt fra perfekt by, men der skal jo også være noget at lave fremadrettet for os 🙂
Vi starter ud med et meget udviklet Politi korps, der udover at have 3 stationer hvor de kan holde de kriminelle stangen også bla. Har fået et politi akademi, hvor de kan træne alle de nye betjente.
Derudover er der EMS, hvor man udover at hjælpe med et plaster i nye og næ, kan udfordre sig selv udi kunsten at slukke en ildebrand eller 2.

Vi kører på ESX, det betyder at der er mange features som er lidt mere “nørdede” end det man kan være vant til fra VRP universet. Du kan bla. gemme dig i ulåste bagagerum, du vil opleve højere sværhedsgrad i alt hvad du laver, f.eks. tager du et job som Pizzamand skal du have det rigtige tøj, bruge den rigtige bil osv. osv. Men belønningen er også sat derefter!

Vi starter denne første sæson i byen ud med at man starter ud med 0 kr på lommen, du skal derfor selv i gang med at udforske de forskellige jobs og tjene lidt mønt.
Der er rigtig gode muligheder for at få foden indenfor et spændende job, da alle jobs jo søger ansatte pt.

For at være med på RolePlay.dk er reglerne simple, er man her for god RP så er mulighederne ubegrænsede. Men hvis man laver noget RP hvor man kører på kanten af almindelige gængse RP regler, så bliver karriereren nok meget kort herinde.

Da denne server er community baseret, dvs. alt økonomi er inde i byen. Der bliver ikke spawnet ting ind, alt handles inde i byen. Så skal alle knokle, der er ingen der får en “nem” start. Tilgengæld er udfordringen så også at alt man tjener, er meget velfortjent. Intet kommer nemt.
Du kan købe specielle import biler, du kan købe dit eget hus som du selv kan indrette og listen er lang, så glæd dig!

NÅ, men for du kan være med er der få ting du skal være klar med:
• Du skal være på discord
• Du skal oprette en bruger på vores social site, herinde. Du bruger din discord til login, på sigt kører alt rp udenfor serveren her!
• Du må meget gerne have RP erfaring fra andre steder, vi går ikke op i om du har 40 eller 600 timer, det vigtige er dine motiver for at lave RP. (Dem vurdere vi udfra en samtale, eller et kig på din bruger aktivitet her på siden, så gør lige lidt ud af din profil)
• Tekniske ting du skal have styr på er: En mikrofon der fungere uden for meget støj, vi bruger mumblevoip da det er en ingame tokovoip der fungere rigtig godt. Giver god lyd og fede mulighede ifb. med RolePlay.

Der er sikkert mange mangler og fejl som vi ikke har dækket endnu, men finder du dem så skriv dem gerne via. #Bugs kanalen på discord. Eller brug formularen der hedder “gode idéer” på hjemmesiden. Vi udvikler løbende og retter tingene udfra en prioritering om hvad der er vigtigst at få styr på.

Nå, det var en masse på kort tid, nu er der bare at sige at vi glæder os utolig meget til the grand opening. Vi launcher kl. 18:00, herefter kører serveren i fast rotations mønstre med 3 server genstarter per dag.

HUSK, hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for en hjælpende hånd med at joine, oprette ny karakter, eller andet så lav en ticket, eller hop i afventer support. Vi sidder klar til at hjælpe.

God søndag, og god RP !

1 Comment
  1. Test Torben 10 måneder ago

    Det er da fedt hvis det virker

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Log in with your credentials

Forgot your details?