Så er den der, den havde i nok ikke set komme?

Det havde vi heller ikke, vi forventer at diske op med en lille føljeton der viser lidt om hvad der sker inde i byen, og laver lidt julehygge med hinanden.

Håber flere  er med på sjov og ballade i gaderne.

SE den før din nabo!!!!!

Her er linket til youtube, på vores kanal:

(Husk nu hvis du vil være ContentCreator herinde så kontakt staff, så vil du blive samarbejdspartner og kunne dele de streams på vores platform!)

Da første afsnit var lidt for langt for youtube, måtte vi dele den op.
De næste afsnit bliver forhåbentlig kortere, men man ved det aldrig 🙂

 

Tak til, John Mikkelsen, Julie Brown og Julemanden – samt alle andre der var del af det frivilligt såvel som ufravilligt 🙂

Udover det så vil vi hele december følge vejret i julemanden hjemby, det er fuldtsyncroniseret.

Vi har pyntet nærmest samtlige ymaps op til jul og alle aktiviteter den næste måned omhandler sjovt nok jul.

Håber i er med på at give den totalt gas med JULERIERNE i RP, – let the games begin 🙂

 

**Glædelig første december, følg vores improviserede julekalender hver eneste dag i december, og se hvor den fører hen. Du kan også nå, at påvirke eventyret, det gør du ved at melde dig ind på vores discord, find mere info på vores hjemme side.

Afsnit 1. Julemanden crasher ind i byen og ser endelig sit snit til at prøve noget nyt. Det der med pligter og trange skorstene, et stressfuldt arbejde og mangel på civilisation, gør at julemanden finder det mere attraktivt at se sig omkring og prøve noget andet. Det er meget belejligt da oplever en nærdødsoplevelse og må tage sit liv til revision. Derudover har han alletiders alibi, fordi i december forventer alle jo han er travlt optaget med gaveræset. MEN er han nu også det? Hvad skal der ske? Der er ingen der kan forudse hvor det her ender.

HUSK, dette er lavet på en FIVEM GTAV RP server, dvs. historien du oplever i vores kalender er improviseret, det sker mens det sker. VI aner ikke selv hvor det tages hen!
Men kig med, håber du vil nyde det!**

 

 

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Log in with your credentials

Forgot your details?