sidste nyt

Vi starter med de gode nyheder i aften! Pga. Fivem opdateringen i tirsdags, oplever alle servere major issues, nogen tør stå ved dem, andre lader som ingenting. Faktum er dog at fivem udviklerne lige trykkede på den store opdateringspakke lidt for tidligt. I vores framework gjorde slaget sig i “mysql” registreringen af nye skins/tøj, så pt. kan serveren ikke lagre/genkende hvem der kommer til byen før de har været igennem garderoben. Andre servere oplever at folk kan tage ting fra hinanden inventory, eller bare plyndre biler, tage deres penge osv osv. SÅ vores fejl er måske i den milde ende, men dog ” a pain in the ass “. MEN, der måske lys for enden af tunellen, og i aften når folket kryber til køjs, vil jeg lave rollback og starte RolePlay.dk²™ version server build op stille og roligt. Dvs. at i morgen tidlig der har vi en nagelfast plan for the reopening. så Glæd jer! ! RP²™ incomming!

Det var et kæmpe slag i ansigtet på vores udviklings team, der jo har kaste blod, sved og tårer i at blive klar til åbningen d. 1/11.
Det positive var at serveren kørte mere eller mindre fantastisk de 3 dage!, Vi kunne ikke se nogen flaskehalse på builded, der klarede op til 18 spillere uden performance drops. Dvs. Serveren kørte pænt stabilt. Vi brugte knap 30 % af vores ram.
Det var så bare lidt ærgeligt vi panikkede lidt med FIVEM opdateringen i tirsdags, men vi kunne trøste os med at større servere med langt større erfaring og mange flere i dev team, også knoklede og flere heller ikke er nået i mål endnu.
SÅ derfor, springer vi til RP version 2 allerede nu, features vil være de samme mere eller mindre. Alt hvad der kan blive klar på det nye framework, som også bliver [ESX] vil bliver frigivet ASAP.
MEN, der er meget arbejde bag opsætning af så mange ressourcer som vi kører med, så det tager lidt tid at få alle klar. TIL gengæld så kan vi komme i gang med det vi er her for, nemlig RP.
SÅÅÅ det er nu hagesmækken kan løsnes og tudekiksene kan pakkes væk, fordi inden weekenden går igang, så går det ned!

Mvh
Andreas Rottenberger

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Log in with your credentials

Forgot your details?